Més esport

CICLISME

Carles Torrent és el nou seleccionador de pista

Debutarà amb l'equip català cadet al campionat d'Espanya

Joan Medina serà el coordinador de tots els velòdroms

El ciclista de Sant Joan les Fonts Carles Torrent, que va ser medallista en la prova de persecució olímpica en els Jocs d'Atenes, ha estat nomenat per la federació catalana nou seleccionador de ciclisme en pista. El garrotxí, amb una àmplia experiència tant en pista com en el ciclisme de carretera, debutarà en el seu nou càrrec amb l'equip cadet que disputarà el campionat d'Espanya al velòdrom d'Horta, a Barcelona, els 30, 31 de juliol i 1 d'agost. Joan Medina, en canvi, que fins ara era el seleccionador català, ha estat nomenat nou coordinador de tots els velòdroms de Catalunya.

Torrent ha format part els últims anys al costat de Joan Llaneras, Isaac Gálvez, Joan Antoni Escuredo i Sergi Escobar de la millor generació de ciclistes catalans de pista de tota la història. Un dels reptes de la federació és descobrir nous talents que reeditin els èxits internacionals que van aconseguir aquests ciclistes, que provenien de la carretera.

La crisi fa suspendre el Ciutat de Barcelona

El Trofeu Ciutat de Barcelona de ciclisme en pista, que s'havia de disputar el 24 i 25 de setembre al Velòdrom Olímpic d'Horta, ha estat suspès a causa de la crisi econòmica actual. L'entitat organitzadora, el Club Ciclista Catalunya Track Cycling Team, no ha pogut reunir el pressupost necessari per garantir una celebració amb garanties de l'única prova en pista d'àmbit internacional que tenia lloc a Catalunya i a l'Estat. Malgrat que només se n'havien fet tres edicions, el trofeu Ciutat de Barcelona s'havia convertit en una prova referent, amb la participació dels màxims especialistes mundials. Els organitzadors agraeixen el suport econòmic que han rebut de l'Ajuntament de Barcelona i del Consell Català de l'Esport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)