Més esport

Joaquim Rodríguez

Ciclista del Katiuixa

«Ha estat un dia horrible però el balanç final és bo»

«No funcionava la ràdio, ens hem equivocat amb les rodes i m'ha caigut un bidó»
«Entre el setè i el vuitè tampoc hi ha tanta diferència, però fa ràbia perdre un lloc»

El ciclista de Parets Joaquim Rodríguez va tastar ahir la cara amarga del Tour. «Ha esta horrible. No m'ha funcionat la ràdio, ens hem equivocat de rodes i m'ha caigut un bidó. És veritat que en les contrarellotges no ho solc fer bé, però la d'avui ha estat un desastre», va admetre el català, que ser un dels últims classificats, a deu minuts de Cancellara i que va perdre el setè lloc en la general. «Entre el setè i el vuitè lloc tampoc hi ha gaire diferència, però fa ràbia. Havíem posat rodes de perfil ample, les mateixes que els corredors que al matí havien fet bon temps, però després ha pujat la força del vent i em granaven molt. Era com un veler», va explicar el corredor.

Tot i les adversitats del penúltim dia, el ciclista feia un balanç positiu de la seva estrena en el Tour. «Vaig dir que guanyar una etapa i entrar en el Top 10 estava al meu abast i ho he complert. En la muntanya m'he trobat molt còmode i he acabat amb força, com es va poder veure dijous al Tormalet», va afegir.

Rodríguez tornarà dilluns a casa, a Lliçà de Munt, on l'espera un esdeveniment transcendental, el naixement del seu segon fill, una nena.

El ciclista també té programat el que resta de la pretemporada. El dia 31 correrà la clàssica de Sant Sebastià i després es concentrarà a Andorra per preparar la Vuelta a Espanya, on tornarà a ser el líder del seu equip.


contrarellotge


GENERAL

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)