Atletisme

Arnau Monné, bronze en els 100 m de l’europeu sub23

Jaël Bestué acaba quarta en l’hectòmetre i Jaime Guerra, cinquè en el concurs de llargada a Tallinn

El velocista de Tàrrega Arnau Monné ha obtingut la primera medalla per a la representació catalana en l’europeu sub23 de Tallinn en acabar en tercer lloc en l’hectòmetre amb un registre de 10.41. L’atleta blaugrana, que ja havia acreditat la tercera millor marca en les sèries (10.32), ha tingut una molt bona posada en escena i en el tram final ha resistit la progressió dels seus rivals per mantenir la tercer plaça per davant del murcià Sergio López i l’alemany Yannick Wolf. Monné ha hagut d’esperar el resultat de la foto d’arribada i eufòric ha obert els braços quan ha confirmat la tercera plaça per una única centèsima de diferència respecte del quart i el cinquè classificat. Les dues primeres places han estat per al britànic Jeremiah Azu (10.25) i el suec Henrik Larsson (10.36).

En l’última prova de la jornada, la santcugatenca Jaël Bestué s’ha quedat a les portes del podi amb la quarta plaça en els 100 m (11.52). La velocista blaugrana havia renunciat a prendre la sortida en els 200 m per centrar-se en l’hectòmetre, on s’ha quedat a 8 centèsimes de la medalla de bronze. El títol ha estat per a l’alemanya Lilly Kaden (11.36). Jaime Guerra, la gran sensació en la qualificació de llargada després de volar fins a 7.96 m, s’ha hagut de conformar amb el cinquè lloc amb un bon intent final de 7,70 m. El títol ha estat per al decatleta suís Simon Ehammer, amb 8,10 m. Pel que fa als 10.000 m, Carlota Rodés ha ocupat el vintè lloc amb 35:27.17.

Abans, Sara Gallego s’havia guanyat la plaça per a la final de demà de 400 m tanques (56.46) amb clares possibilitats de lluitar pels llocs d’honor (15.25 h). També serà en la final de 400 m llisos, el lleidatà Bernat Erta, tot i que ha estat repescat per temps (46.00). La final està programada per a les 17.30 h. Qui no estarà en la final és la vilafranquina Xènia Benach, cinquena en la tercera semifinal de 100 m tanques amb 13.56. La recordista catalana (13.23), amb algun problema tècnic, no ha pogut mantenir el ritme en les últimes tanques i guanyar-se un lloc entre les vuit millors, una fita que estava perfectament al seu abast.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)