Ciclisme

Mohoric repeteix victòria en solitari en el Tour

L’eslovè és el més llest en una escapada de 20 corredors consentida pel pilot en la segona meitat de l’etapa

Matej Mohoric (Bahrain) ha repetit victòria en aquesta edició del Tour i ha tornat a guanyar en solitari, com va fer en la setena etapa. L’eslovè ha sigut el més llest i el que ha tingut més força en una escapada de 20 corredors que ha sigut consentida pel pilot en la segona meitat de l’etapa de 207 km. Matej Mohoric ha deixat als seus companys d’escapada a 25 km de meta i ha guanyat amb 58 segons de marge sobre el francès Christophe Laporte (Cofidis), el danès Casper Pedersen (DSM) i el neerlandès Mike Teunissen (Jumbo Visma), que han format el grupet final perseguidor.

L’etapa s’ha iniciat amb molt de ritme i amb els equips buscant una escapada. En el segon quilòmetre ja han marxat sis corredors, entre els que ja estava Matej Mohoric, que han arribat a tenir quatre minuts, i després de 70 km un grup de 20 s’ha distanciat del pilot, s’ha vist reduït una mica i a 100 km de la meta s’han agrupat els dos grups, amb el pilot a només un minut. Poc a poc s’ha consolidat l’escapada i el grup principal l’ha consentit completament arribant a tenir una desavantatge de més de divuit minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)