Hoquei sobre herba

La selecció espanyola cau contra Nova Zelanda (3-4)

Els gols de Quemada, Boltó i González no han estat suficients

Després d’empatar en la primera jornada contra l’Argentina la selecció espanyola d’hoquei, amb 13 jugadors catalans, ha fet un pas enrere perdent contra Nova Zelanda (3-4) en un partit amb domini altern dels dos equips.

Stephen Jennes ha avançat l’equip oceànic, que ahir va perdre contra la Índia (2-3), amb una bola creuada davant Quico Cortés. El gol ha fet reaccionar el combinat de Fred Soyez, que ha anat de menys a més. L’empat, de González de Castejón, ha arribat després d’una bona jugada de David Alegre. Nova Zelanda ha respòs en la següent possessió amb l’1-2 de Tarrant de penal córner.

Ha aparegut Quemada per fer l’empat i Boltó ha fet el 3-2 en rematar sense angle una bola rebutjada pel porter rival. L’equip s’ha defensat amb encert durant deu minuts però Kane Russell, de penal córner, i Jake Smith, en una jugada molt protestada, han capgirat finalment el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)