Vela

No es pot debutar millor

Vela. Cristina Pujol (CN Port d’Aro) guanya la primera de les dues mànegues en la classe Làser Radial i tanca el dia vuitena en la general

La regatista del CN Port d’Aro Cristina Pujol (Sant Cugat del Vallès, 27 anys) va guanyar la primera de les dues mànegues programades ahir en la classe Làser Radial. Era el primer dia de competició de la vela i Pujol, debutant en uns Jocs, es va trobar còmoda amb vents d’entre sis i nou nusos i va dominar còmodament les rivals en la primera de les deu regates abans de la lluita per les medalles.

“Fer un primer lloc en uns Jocs Olímpics no és fàcil, i estic molt satisfeta d’haver-ho aconseguit. En la segona regata no he pogut acabar tan bé, però estar dins el grup capdavanter de 10 és molt positiu”, posava en valor Pujol en declaracions a la RFEV.

L’alemaya Svenja Weger, cinquena i primera, liderava la classificació de la Làser Radial. El tifó Nepartak des de demà alterarà la competició, perquè es preveu vent i pluja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)