El triomf contra Brasil (27-23) reforça l’equip estatal

La selecció espanyola ha fet una gran segona meitat

La victòria contra Brasil per 27-23 ha reforçat la moral de la selecció espanyola femenina i les seves aspiracions de classificar-se pels quarts de final. Espanya ha sumat la segona victòria contra un equip brasiler que estava invicte i ocupava el segon lloc del grup. El conjunt de Carlos Viver no ha començat bé i ha arribat a perdre de quatre gols (6-10) en la primera part, però ha reaccionat amb un parcial de 4-0 i s’ha arribat al descans amb un empat, 13-13. En la segona meitat la portera Sílvia Navarro ha començat a fer bones aturades i s’ha aprofitat el contraatac. L’equip estatal s’ha distanciat (18-14) i s’ha mantingut per davant fins al final del partit. La catalana Eli Cesáreo ha anotat un gol.