Ciclisme

Marc Brustenga, convocat per al Tour de l’Avenir

El ciclista de Santa Eulàlia de Ronçana debuta en una prova que va suposar el salt a la fama per a Bernal, Pogacar i Soler

El jove ciclista de Santa Eulàlia de Ronçana Marc Brustenga (Caja Rural, 1999) formarà part del selecte grup de sis corredors que ha escollit la federació espanyola per disputar el prestigiós Tour de l’Avenir, considerada la prova més exigent per als ciclistes sub-23 que aspiren a obrir-se camp en el ciclisme professionals. Brustenga, actual campió de Catalanya, correrà al costat de les principals figures joves del ciclisme espanyol, Juan Ayuso (UAE), Carlos Rodríguez (Ineos), Javier Romo (Astana), Raúl García (Kern Pharma) i Igor Arrieta (Lizarte).

La prova començarà demà passat i s’allargarà fins al 22 d’agost. Entre els vencedors de la general hi ha Miguel Indurain, Marc Soler, Nairo Quintana, David Gaudu, Miguel Ángel López, Egan Bernal i Tadej Pogacar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)