Tennis

Federer es tornarà a operar del genoll dret i diu que estarà lluny de les pistes molts mesos

El suís es va operar dues vegades l’any 2020 i acaba de complir 40 anys

Roger Federer ha anunciat que s’ha de tornar a operar del genoll dret, que ho farà en els propers dies i que estarà fora de les pistes durant molts mesos, posant fi a la seva temporada. El suís, que fa unes setmanes va complir 40 anys, ja es va operar dues vegades durant el 2020 que el van tenir apartat de les pistes més d’un any. Abans dels Jocs Olímpics de Tòquio Roger Federer va dir que havia tingut problemes en el genoll, però encara tenia esperances de poder competir abans de la disputa de l’Obert dels Estats Units.

“Estaré fora de les pistes durant molts mesos. Vull recuperar l’esperança per poder tornar a jugar” ha explicat el tennista suís a Instagram. També ha dit que s’ha fet molts controls amb els metges i que tot ve de la temporada sobre gespa. “Aquesta no és la manera de seguir endavant. Els metges em van aconsellar una nova cirurgia i he decidit fer-ho. Hauré d’operar-me novament i estaré durant moltes setmanes amb crosses. Intentaré tornar el més fort possible” ha afegit el suís.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)