Tennis

Nadal diu que s’ha de recuperar bé i posa fi a la temporada

Les molèsties al peu esquerra han sigut permanents en els darrers temps

Rafael Nadal ha decidit posar fi a la seva temporada i ha explicat que necessita agafar-se un temps per recuperar-se bé de la lesió en el peu esquerra que l’ha vingut molestant els darrers temps. El manacorí ho ha fet públic a través de les xarxes socials i ha explicat que porta un any patint molt més del que hauria. “Després d’haver-ho parlat amb l’equip i la família s’ha pres aquesta decisió i crec que és el camí a seguir per intentar recuperar-me i recuperar-me bé” ha afirmat Rafael Nadal. Fa una setmana es va retirar, abans de jugar, del Masters 1.000 de Toronto.

“És un any que m’he perdut coses que m’importen molt, com Wimbledon, com són les Olimpíades, com serà ara l’Open dels Estats Units, com molts altres esdeveniments que són també importants per a mi. I en vist que durant aquest últim any no he tingut la capacitat de poder entrenar-me i preparar-me i competir de la manera que realment m’agrada fer-ho, ja que arribo a la conclusió que el que necessito és un temps per recuperar-me” ha explicat a les xarxes socials el manacorí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)