Tennis

Paula Badosa s’acomiada de l’US Open en el segon partit

L’empordanesa perd per un doble 6-4 contra la russa Gratxeva

Palau Badosa s’ha acomiadat prematurament de l’Obert dels Estats Units al perdre en el segon partit que ha disputat. L’empordanesa, la 24 cap de sèrie, ha estat derrotada per un doble 4-6 per la russa Varvara Gratxeva, 82 del rànquing mundial, en una hora i catorze minuts. Paula Badosa ha lluitat per tots els punts, però en cap moment s’ha trobat còmoda a dins la pista davant una rival molt sòlida en tots els seus cops.

En el primer set la russa ha trencat el servei de la catalana en el sisè joc, i tot i que l’ha recuperat en el novè (4-5) ha tornat a perdre el servei i ha cedit el set. La segona màniga pràcticament ha sigut calcada, amb un primer break de Varvara Gratxeva, que ha sigut anivellat per Paula Badosa, però novament ha tornat a perdre el servei en l’últim joc i la russa s’ha emportat la victòria. La castellonenca Sara Sorribes s’ha classificat per la tercera eliminatòria al guanyar la jugadora de Taipei Su-Wei Hsieh per 6-1 i 6-3. La primera favorita, l’australiana Ashleigh Barty ha derrotat per 6-1 i 7-5 a la danesa Clara Tauson.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)