Tennis

Comiat prematur de Badosa

Tennis. L’empordanesa, 24a cap de sèrie, cau per un doble 4-6 contra la russa Gratxeva en el segon partit de l’obert dels Estats Units. Ramos no pot fer res contra Zverev, el campió olímpic (1-6, 0-6 i 3-6), i Granollers guanya en dobles

Paula Badosa va quedar eliminada en el segon partit de l’obert dels Estats Units, un comiat prematur per a la 24a favorita. La jugadora de Begur va ser derrotada per un doble 4-6 per la russa Varvara Gratxeva, que és la 82a del rànquing mundial, en una hora i catorze minuts. Tot i que va lluitar al llarg del partit, en cap moment és va trobar còmoda a dins de la pista contra una rival que es va mostrar molt sòlida en tots els cops. Els dos sets van ser pràcticament calcats, Varvara Gratxeva va trencar una primera vegada el servei de Paula Badosa, i tot i que va poder anivellar el partit, va tornar a cedir un break en l’últim joc de cada set i la russa es va classificar per a la tercera eliminatòria.

En el quadre masculí Albert Ramos no va poder oposar resistència al recent campió olímpic en els Jocs de Tòquio, l’alemany Alexander Zverev, que el va guanyar clarament per 1-6, 0-6 i 3-6, en només una hora i 14 minuts de joc. El mataroní va ser completament superat pel quart favorit de l’obert dels Estats Units, que va guanyar 13 jocs consecutius. En la modalitat de dobles el barceloní Marcel Granollers i l’argentí Horacio Ceballos van debutar amb victòria contra els argentins Facundo Bagnis i Federico Delbonis. Els segons caps de sèrie van guanyar per un doble 6-3 en una hora de partit.