Tennis

Tsitsipas cedeix contra la potència d’Alcaraz a l’obert dels EUA

El jove murcià (55è de l’ATP, 18 anys) accedeix als vuitens de final en la seva primera participació a Flushing Meadows

El murcià Carlos Alcaraz (18 anys i 55è del món) ha tombat aquesta matinada el tercer cap de sèrie en l’obert dels EUA, el grec Stefanos Tsitsipas en un partit que s’ha resolt en el tie break del cinquè set: 6-3, 4-6, 7-6, 0-6 i 7-6. Amb aquesta victòria Alcaraz accedeix als vuitens de final en la seva primera participació en aquest torneig del Grand Slam. El tennista espanyol ha necessitat quatre hores i sis minuts per imposar el seu joc des del fons de la pista davant un rival que ha acabat sucumbint per la potència, i també el bon servei, del seu jove contrincant. El proper rival d’Alcaraz serà l’alemany Peter Gojowczyk, botxí del suís Henri Laaksonen.