Més esport

SURF D'ESTEL

J&B MASTERS OF KITESURF

Pastor s'imposa a Onieva en la final

El malagueny Álex Pastor va derrotar en la final del J&B Masters of Kitesurf de Sant Pere Pescador Álvaro Onieva. En l'eliminatòria definitiva, els dos especialistes van arriscar força i van aconseguir figures espectaculars. La victòria li va arribar gràcies a la major potència i amplitud de les seves maniobres. De totes aquestes accions en van destacar dues: un front mobe to blind, un truc que consisteix a fer una rotació inversa passant la barra per darrere del cos i rebent d'esquena a l'estel, i un KGB switch, una maniobra en què es fa una rotació inversa passant la barra per darrere l'esquena des de la mà davantera fins a la que la recull per darrere. El campionat s'ha disputat en aigües del golf de Roses des de divendres fins diumenge, partint des de la platja de Sant Pere Pescador, i hi han competit una trentena dels millors surfistes d'estel de l'Estat.

D'altra banda, van classificar-se per a la gran final de Tarifa Jordi Cabrés, David Romeu i Gerard Sánchez. Aquesta cita internacional es disputarà el primer cap de setmana de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)