Tennis

Djokovic venç Berrettini i ja és a les semifinals de l’obert dels EUA

Novak Djokovic (1) ha fet una nova demostració de força aquesta matinada superant l’italià Matteo Berrettini per 5-7, 6-2, 6-2 i 6-3 en 3h26 i jugarà demà les seves dotzenes semifinals en l’obert dels EUA davant de l’alemany Alexander Zverev (4). El serbi és ara mateix a dos triomfs de completar el títol en els quatre tornejos de Grand Slam del curs, una gesta que ningú no aconsegueix des que Rod Laver la va celebrar el 1969. Du 26 triomfs seguits des de l’obert d’Austràlia en els tornejos de la màxima graduació i busca el 21è Grand Slam per desempatar amb Roger Federer i Rafa Nadal en la cursa per la història. Malgrat que ha sortit plenament concentrat i activat, Berrettini, ferm amb el servei i la dreta, li ha plantat cara de valent en el primer acte. En els tres posteriors, Djokovic ha estat una piconadora. L’altra semifinal la jugaran el rus Daniïl Medvédev (2) i el canadenc Felix Auger-Aliassime (12).

Una eficiència brutal amb el servei ha catapultat la grega Maria Sakkari (17) davant la txeca Karolina Pliskova (4) en l’enèsima sorpresa del quadre femení: 6-4 i 6-4. Agressiva i amb una gran convicció, Sakkari només ha perdut dos punts amb el primer i sis amb el segon i no ha concedit cap pilota de break en tot el partit. Repeteix les semifinals de Roland Garros i jugarà davant de l’anglesa de 18 anys nascuda a Toronto Emma Raducanu (150a de la WTA). L’altra semifinal la jugaran la canadenca de 18 anys Leylah Fernández i la bielorussa Aryna Sabalenka (2), que s’erigeix enmig del caos com la màxima aspirant al títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)