Més esport

HÍPICA

GRAN PREMI DE LLÍVIA

Laura Roquet triomfa en el desempat

Aquesta victòria situa l'amazona osonenca en el segon lloc de la Ruta de la Cerdanya

El binomi format per l'osonenca Laura Roquet i Symphonie de Reve va guanyar el GP Vila de Llívia de salts d'obstacles, el tercer dels puntuables per a la Ruta de la Cerdanya, circuit que encara lidera Blai Capdevila, tot i que l'osonenca ja és la segona amb 48 punts. Roquet va imposar-se en un circuit amb moltes dificultats tècniques, tot i que sis binomis van quedar igualats i van haver fer el desempat.

L'osonenca finalment es va imposar en fer un zero en el desempat amb un temps de 39.66, a gairebé dos segons d'Ignacio Carpintero amb Negus, el guanyador de dissabte, que també va fer zero punts amb un temps de 40.45. Cristino Torres, amb Hiver des Ores, va passar amb zero punts i un temps de 41,87, amb el qual va obtenir el tercer lloc final.

No serà fins al quart i últim gran premi de la ruta que no es decidirà la classificació general. El darrer gran premi es farà a Puigcerdà diumenge que ve, quan es decidirà el guanyador d'aquesta desena edició de la Copa de la Cerdanya.

El concurs de Llívia va tenir una bona acollida, amb uns 300 espectadors que van gaudir de la qualitat dels participants. La pista on es va disputar aquest tercer gran premi va rebre tant l'elogi dels participants com el reconeixement dels jutges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)