Waterpolo

El Barceloneta-Mediterrani i el Sabadell-Barcelona, semifinalistes de la copa Catalunya

La fase final de la competició es disputa aquest cap de setmana a la piscina del CN Terrassa

La piscina del CN Terrassa serà aquest cap de setmana l’escenari de la fase final de la copa Catalunya, en què el Zodiac CN Atlètic Barceloneta defensa el títol assolit fa tot just quatre mesos a Can Llong en una edició marcada per la pandèmia. L’equip mariner jugarà la primera semifinal contra el CE Mediterrani (17 h), que en els quarts de final es va desfer del conjunt terrassenc (11-9 i 11-7). L’equip d’Elvis Fatovic va tenir una eliminatòria molt més plàcida contra el CN Mataró (2-13 i 19-4). La segona semifinal enfrontarà l’Astralpool CN Sabadell i el CN Barcelona (19 h), que en l’eliminatòria anterior van superar el Rubí (2-13 i 14-9) i el Sant Andreu (4-15 i 12-8), respectivament. La final es disputarà diumenge a les 13 hores, just després de la pugna pel tercer lloc (11 h). Més enllà de la lluita pel títol, aquests partits són un magnífic banc de proves amb vista a l’inici de les competicions europees i la lliga de divisió d’honor (2 d’octubre).

La competició femenina, la setmana vinent

La setmana vinent començaran les eliminatòries prèvies de la copa Catalunya femenina, mentre que la fase final es disputarà entre el dimecres 27 d’octubre (semifinals) i el dilluns 1 de novembre (títol i tercer lloc) en una seu encara per determinar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)