Patinatge

Ros manté la porteria a zero i la selecció estatal passa a la semifinal del mundial d’hoquei en línia

El porter del Rubí Cent Patins ha fet una gran actuació en els quarts contra França (1-0). La semifinal serà contra el Canadà

La selecció espanyola s’ha classificat per la semifinal del mundial després de derrotar per un mínim 1-0 França en els quarts de final. El porter David Ros, del Rubí Cent Patins ha mantingut la seva porteria a zero i ha ajudat notablement al combinat estatal. Un gol de Daniel Gutiérrez (Orcas Oropesa) en el minut sis ha posat per davant a Espanya i al final ha sigut decisiu.

En la fase de grups el combinat estatal va derrotar Suïssa per 5-1, i Colòmbia per 2-1 i va perdre contra la República Txeca per 2-1. En els quarts ha superat França per 1-0. Aquesta és la primera vegada en quinze participacions que Espanya es classifica per les semifinals d’un mundial. El seu rival en la semifinal de demà (18.30 h) serà el Canadà que ha derrotat Suïssa per 5-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)