Waterpolo

El camí traçat a Europa

Waterpolo. El CN Sabadell, el CN Mataró, el CN Terrassa i el CE Mediterrani jugaran la fase de grups de l’Eurolliga lluny de casa, però amb aspiracions de fer el ple amb vista a la segona fase

El CN Sabadell, el CN Mataró, el CN Terrassa i el CE Mediterrani jugaran del 18 al 21 de novembre la fase de grups de l’Eurolliga lluny de casa, però amb clares aspiracions de guanyar-se l’accés a la segona fase. Els tres primers de cada grup continuaran endavant en la competició. El CN Sabadell es desplaçarà a Porto i protagonitzarà un duel d’alt voltatge amb l’Orizzonte Catània. Les sabadellenques, amb cinc títols europeus, i les sicilianes, amb vuit, es jugaran la primera plaça de grup amb l’Etnikhos del Pireu, el Kosice eslovac i el Pacense portuguès. El CN Mataró, subcampió de la copa LEN, viatjarà a Berlín per abordar un grup amb sis participants on destaca el Vouliagmeni grec. El Plebiscit Padova, el BSVC Zuglo hongarès, l’Olimpique Niça i l’amfitrió Spandau 04 seran els altres rivals. El CN Terrassa, que afrontarà un curs històric amb el seu debut en la competició europea, jugarà al grup d’Atenes contra el local Glyfada, l’Uralotxka rus, el Verona i el Tel-Aviv. Al seu torn, el CE Mediterrani competirà a Roma contra les locals del SIS, el Ferencvàros, el Lilla , el Tetteroo neerlandès i el Sirens de Malta, el rival més accessible.

GRUP A (Atenes)
Uralotxa (Rússia), Glyfada (Grècia), CN Terrassa, Verona (Itàlia) i ASA Tel-Aviv (Israel)
GRUP B (Roma)
Ferencvàros (Hongria), Lilla (França), SIS Roma (Itàlia), CE Mediterrani, Sirens Malta i Tetteroo (Països Baixos).
GRUP C (Berlín)
Vouliagmeni (Grècia), CN Mataró, BVSC-Zuglo (Hongria), Olympic Niça (França), Plebiscito Pàdua (Itàlia) i Spandau 04 Berlín (Alemanya).
GRUP D (Porto)
CN Sabadell, Orizzonte Catània (Itàlia), Ethnikos Pireu (Grècia), Pacense (Portugal) i Olimp. Kosice (Eslovàquia).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)