Handbol

Comença el ball a Sarrià

Handbol. El Sant Quirze (20 h), primer rival de la temporada del Sarrià, un equip joveníssim, amb nou tècnic i amb un suport incondicional a les grades

El Sarrià s’estrena aquest vespre en la divisió de plata contra el Sant Quirze (20 h), un recent ascendit que es preveu que sigui rival directe per a la permanència. L’equip afronta la temporada amb grans incògnites després d’haver perdut el seu líder ofensiu, Pere Arnau, i amb el retorn a la banqueta de Josep Espar, que haurà de buscar nous referents en un equip joveníssim.

“Els és joves no estan preparats encara. Molts venen dels juvenils i no han competit en dos anys amb això de la pandèmia, i per d’altres la categoria també és nova”, admet l’entrenador, que posa l’accent en el pas endavant que han de fer alguns jugadors, també joves, però amb més experiència, com ara Vicente, Teixidor o Gutiérrez. “Són ells o són ells, no en tenim d’altres ni els tindrem. Ho dic en positiu per ells, sense pressió. Que sàpiguen que amb nosaltres poden fer un gran pas endavant aquesta temporada”, assenyala el tècnic, que no té prou pistes de quins poden ser els rivals directes o del propi nivell competitiu dels seus jugadors: “És cert que fa sis setmanes que treballem moltíssim, que hem jugat ja sis partits amistosos i que l’evolució ha estat constant i que els conceptes els comencem a tenir clars, però ara hem de posar a prova tot això en la competició i veure finalment quin és el nostre nivell real.”

Els dos primers partits, Sant Quirze i després l’Esplugues, l’altre equip que ha pujat, donaran pistes importants però no definitives. “Sabem que els equips amb més diners estan fora del nostre abast, però això no vol dir que els altres tampoc no tinguin jugadors de gran nivell i de gran talent. Al Vallès, ja ho sabem, hi ha un gran planter per exemple.”

La principal alegria és la confirmació del retorn del públic: “La meitat dels nostres fan més soroll que un pavelló sencer dels altres, tot i que els rivals també juguen més motivats contra una afició sorollosa.” Respecte a la seva nova situació com a primer entrenador, admet que és una feinada però que li agrada: “A Polònia era segon entrenador i feia molta feina fora de la pista amb el vídeo i temes estadístics i ara estic més al peu del canó; ho haig de controlar tot i m’agrada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)