Patinatge

Sis patinadors i sis grups de xou catalans busquen el podi en el mundial

Es disputa a Asunción, Paraguai, des de demà i fins el 9 d’octubre

El patinatge català estarà molt ben representant en el mundial de patinatge artístic que es disputa a partir de demà i fins el 9 d’octubre a Asunción, Paraguai. Sis patinadors i sis grups de xou buscaran pujar al podi, i guanyar algun títol en les diferents categories i modalitats.

Els primers en competir seran els grups de xou petits del CPA l’Aldea, el CPA Tona, i el CP Matadepera el 2 d’octubre. El dia 3 serà el torn de Clàudia Aguado (CPA Ripollet) en la categoria júnior que disputarà el disc curt, i el dia 5 farà el programa llarg. Llorenç Álvarez (CPA Ripollet) competeix en solo dance i el dia 4 farà l’style dance i el 6 el freedance.

La categoria sènior, tant masculina com femenina, entrarà en competició el dia 6 amb el programa curt i el dia 8 faran el programa lliure. Carla Escrich (CPA Caldes d’Estrac), Andrea Silva (CP l’Aldea), Pau Garcia (AS Cunit) i Pere Marsinyach (CPA Cardona) lluitaran per les places de podi. Tancaran el campionat el 9 d’octubre l’AS Cunit en els quartets i el CPA Olot i el CPA Tona en els grups de xou grans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)