la UE Sarrià també perd en el primer desplaçament i cau a Còrdova (28-25)

Els sarrianencs no poden superar l’encert en atac de Gómez (onze gols) i les aturades del porter Torres

La UE Sarrià ha perdut per 28-25 en la seva visita a la pista del Cajasur Còrdova en la segona jornada de la divisió d’honor plata. Els sarrianencs van perdre a casa en l’estrena de la lliga i han sumat la segona derrota. El Sarrià no ha pogut superar l’encert en atac d’Aitor Gómez, que ha marcat onze gols, ni les grans aturades del porter local Fernando Torres.

El conjunt andalús s’ha posar per davant des de l’inici i el Sarrià mai ha pogut ni tant sols anivellat el partit. En la primera meitat el Còrdova s’ha escapat de quatre gols (7-3 i 10-6), i un canvi defensiu dels visitants, que han avançat la defensa a un 5-1 i han sigut més agressius, ha permès arribar al descans amb un 13-11.

L’inici de la segona meitat no ha estat bo pel Sarrià, en el minut 32 el tècnic Josep Espar ha demanat temps mort, i en el 36 perdien de cinc gols (17-12). El conjunt cordovès ha sabut mantenir una diferència de tres i quatre gols durant la resta de la segona meitat, ha tornat als cinc (25-20) a vuit minuts del final. El Sarrià ho ha seguit intentant però, ha acabat perdent per 28-25. Guillem Torres ha marcat cinc gols pels sarrianencs.