Handbol

Granollers comença el compte enrere del mundial

La plaça de la Porxada serà demà l’escenari del tret de sortida dels actes de promoció del campionat, que tindrà la capital del Vallès Oriental com a centre neuràlgic de l’1 al 19 de desembre

La plaça de la Porxada serà demà a les 7 de la tarda l’escenari de l’acte d’inauguració de Granollers com a seu del mundial d’handbol femení 2021, que té com a altres seus Castelló de la Plana, Llíria i Torrevella. L’acte també vol ser el tret d’inici de les activitats de promoció que la capital del Vallès Oriental farà a la ciutat per donar a conèixer aquest campionat del món que compta amb 32 seleccions participants, vuit més de les habituals en aquest torneig. Granollers serà l’epicentre d’aquest campionat, ja que en el Palau d’Esports s’hi disputarà la primera fase del grup A i F, i tota la fase final, des dels quarts fins al partit decisiu, amb el títol mundial en joc.

Actuacions

A la plaça de la Porxada es veuran actuacions de música i dansa a càrrec de Les Timbaleres dels Diables de Granollers, el grup de dansa urbana MA’ GIRLZ de l’escola MIZONA i el grup de l’escola Kilómetro 13 Dance Studio; la presència de jugadores del Club Balonmano Granollers i de jugadores de diferents clubs de la ciutat que explicitaran el seu suport a aquest mundial. L’encesa del compte enrere i l’actuació dels Xics de Granollers posaran el punt final. Un acte amb actuacions d’entitats culturals i esportives que se sumen a donar suport a un gran esdeveniment internacional que tindrà com a escenari el Palau d’Esports de Granollers entre l’1 i el 19 de desembre.

Voluntaris

En aquest punt de partida ja es podrà veure les primeres persones voluntàries del mundial que s’han apuntat a la seu de Granollers i que participaran en els actes de promoció a la ciutat així com durant la competició. L’organització del mundial preveu que necessitarà 300 persones voluntàries només a Granollers. La campanya de captació de voluntariat es manté oberta a la web oficial del mundial spainhandball2021.com fins al 14 de novembre.

Aforament

A causa de la normativa Covid, l’aforament de la plaça estarà limitat, per la qual cosa les persones que vulguin seguir aquest acte ho podran fer per la retransmissió en directe de VOTV, el canal de YouTube de l’Ajuntament i l’app de Xala!. En l’acte no hi faltaran l’alcalde Josep Mayoral i el president de la Federació Espanyola d’Handbol Francisco Blázquez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)