Tennis

Badosa es desfà de Krejciková i jugarà els quarts d’Indian Wells contra Kerber

Paula Badosa (21) ha vençut aquesta matinada a la txeca Barbora Krejciková (3) per 6-1 i 7-5 en una hora i 25 minuts jugant a un gran nivell i exhibint la seva dreta demolidora i s’ha plantat als quarts de final del WTA 1.000 d’Indian Wells. La veterana alemanya Angelique Kerber (10), que ha eliminat a la botxina de Garbiñe Muguruza, l’australiana Alja Tomljanovic, per 6-4 i 6-1, serà la rival de Badosa en els quarts de final. Els altres tres encreuaments són: Kontaveit-Jabeur; Azarenka-Pegula i Rogers-Ostapenko.

Krejcikovà, la vigent campiona de Roland Garros, tant del quadre individual com del de dobles i número 5 del món, s’ha vist desbordada pel joc agressiu però alhora mesurat de la de Begur, que ha completat un primer set per emmarcar amb 3/3 en pilotes de trencament i sense cedir ni una sola pilota de break. Krejciková ha reaccionat en el segon acte i s’ha situat per davant (3-2). Ha trencat dos cops el servei de la catalana (2/2), però Badosa ha ressorgit amb tres trencaments més.

En el quadre masculí, Albert Ramos ha perdut els setzens de final davant del georgià Nikoloz Basilaxvili tot i haver començat el partit molt bé: 4-6, 7-6 (2) i 6-2 en 2h23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)