Waterpolo

Víctor Gutiérrez deixa el CN Terrassa i l’esport d’elit

El boia internacional ha estat nomenat aquest cap de setmana membre de l’executiva del PSOE, en qualitat de secretari de la LGTBI, i no ho pot comptabilitzar amb la pràctica del waterpolo

El boia internacional del CN Terrassa Víctor Gutiérrez, de 30 anys, deixa l’entitat egarenca i la pràctica activa del waterpolo. El jugador madrileny va ser escollit el cap de setmana a València nou membre de l’executiva del PSOE, en qualitat de secretari de la LGTBI, i no pot compatibilitzar aquesta nova responsabilitat amb l’esport d’elit. A través d’un comunicat, el CN Terrassa agraeix al jugador “l’esforç, la implicació i la dedicació que ha demostrat durant les dues temporades que ha format part de l’entitat i li desitja molts èxits personals i professionals de cara al futur”.

Gutiérrez és graduat en Periodisme i Comunicació Audiovisual per la Universitat Rey Juan Carlos. Fa cinc anys va ser un dels primers esportistes d’elit d’Espanya a fer pública la seva homosexualitat. La seva defensa dels drets del col·lectiu homosexual han fet que hagi guanyat visibilitat, sobretot després que la primavera passada denunciés insults homòfobs durant un partit de lliga per part del jugador serbi del CN Sabadell, Nemanja Ubovic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)