Futbol sala

Dídac Plana és l’heroi d’un derbi amb un final boig

Futbol sala. El Barça vencia 0-3 en el descans i va acabar demanant l’hora

Industrias 3 Barça 4

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Borja Puerta, Corso, Sepe Verdejo i Drahovsky –cinc inicial–, Khalid, Peña, Santos, Bermusell, Rufino, Almagro i Nando.FC BARCELONA:Dídac, Coelho, Adolfo, Lozano, Pito –cinc inicial–, Marcenio, Dyego, Ortiz, Matheus, Ferrão, Feixas i Povill.GOLS:0-1 (3’); 0-2 (5’) Ferrão; 0-3 (5’) Ferrão; 1-3 (21’) Drahovsky; 2-3 (39’) Corso; 2-4 Adolfo (39’) i 3-4 (Verdejo (40’).ÀRBITRES:Salvador García i Benet Simón. Targeta groga al tècnic Javi Rodríguez, Corso i Khalid de l’Industrias i a Sergio Lozano i Pito del Barça.

El Barça va encadenar el tercer triomf i es manté líder –amb un partit més– després d’obtenir una victòria soferta en el derbi a la pista de l’Industrias. Drahovsky va tenir dues ocasions en els primers instants però no va marcar i el Barça va castigar en dos minuts amb tres gols seguits de Dyego i dos de Ferrão. En el descans, 0-3 amb els colomencs havent dominat 17 minuts. En el segon temps els de Javi Rodríguez van retallar (1-3) però es va mantenir la renda fins als darrers dos minuts, en un final de bogeria amb intercanvi de gols però sense remuntada final.