Futbol sala

El Barça accedeix al lideratge amb un recital contra el Xota (2-8)

Triplet de Ferrao, que signa un dels gols de la temporada

El Barça ha trencat la imbatibilitat del Xota (2-8) i s’ha col·locat com a líder de la primera divisió, empatat a 12 punts amb el Valdepeñas, després d’una espectacular segona part. Ferrao, amb un triplet de gols, ha estat un dels artífexs de la contundent golejada blaugrana.

La primera meitat ha tingut diverses alternatives. El Barça ha colpejat primer gràcies a una acció de Ferrao (2’), però la resposta del Xota ha estat contundent. Roberto Martil (7’) ha aprofitat un rebuig en primera instància de Dídac per empatar i un xutàs per l’escaire de Rocha (8’) ha capgirat el resultat. El partit era ben viu, amb oportunitats per tots dos equips. Matheus ha intentat sorprendre el porter rival amb un xut llunyà que s’ha estavellat al travesser. A la segona ha vist porteria després d’una pilota rebutjada per Asier Llamas, un dels protagonistes en el tram final de la primera meitat.

Després de la represa, el Barça ha posat la directa i Pito (23’) i Ferrao (25’ i 26’), per partida doble, han encarrilat la victòria. La segona diana del pivot de Chapecó, amb una volea a la mitja volta després d’una assistència de Dídac, s’ha guanyat l’ovació dels aficionats locals. El públic de l’Anaitasuna s’ha posat dempeus per aplaudir l’acció del millor jugador del món. El tècnic local ha demanat temps mort, però el recital del Barça ha continuat amb dos gols més de Sergio Lozano (32’) i una vaselina de pista a pista de Carlos Ortíz. El jove del filial Víctor Pérez, que havia entrat en la convocatòria per la baixa de Bernat Povill, ha culminat la golejada (38’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)