Futbol sala

Remuntada i primera victòria a casa de l’Industrias

El conjunt colomenc perdia per 1-3 a l’inici de la segona meitat i guanya per 5-3 al Llevant

L’Industrias Santa Coloma ha guanyat el seu primer partit a casa al superar per 5-3 el Llevant i ho ha fet després d’una gran remuntada ja que a l’inici de la segona meitat perdia per 1-3. Els colomencs trenquen una ratxa de dues derrotes seguides i sumen els primers punts davant la seva afició ja que havien perdut els dos partits anteriors a casa.

David Peña ha avançat als colomencs en el minut cinc, però el Llevant ha donat la volta al partit aprofitant les errades locals i s’ha arribat al descans amb un 1-2. En els primers minuts de la segona meitat els visitants han fet el tercer gol. L’Industrias ha continuat lluitant tot i l’1-3 en contra, i primer Bermusell ha reduït les diferències, després Drahovsky ha empatat i Corso ha posat per davant als colomencs (4-3) a tres minuts del final. En l’últim minut i amb el Llevant atacant de cinc i sense porter Drahovsky ha marcat a porteria buida (5-3).

Abans del partit s’ha fet un reconeixement a Sepe pels seus 200 partit amb l’Industrias Santa Coloma. Ho ha aconseguit en les seves dues etapes en el club colomenc, de la temporada 2012/2013 a la 2016/2017 i de la 2019/2020 a l’actual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)