Tennis

Paula Badosa se situa per primer cop entre les deu millors del rànquing WTA

Paula Badosa ha pujat a la desena posició del rànquing mundial WTA i per primera vegada en la seva carrera està entre les deu millor jugadores del món. La tennista de Begur no ha disputat cap torneig aquesta setmana perquè dimecres inicia la seva participació en les WTA final que les vuit millors jugadores de l’any disputaran a Guadalajara, Mèxic. La setmana passada ocupava l’onzena posició i ha millorat un lloc.

Paula Badosa va iniciar l’any 2021 en el lloc 70, i la seva millor posició de sempre havia estat la 69 en el mes d’octubre del 2020. En aquesta temporada l’empordanesa ha anat millorant posicions i ja va estar entre les 50 millors del món en el mes de maig, (42), es va situar entre les 30 primeres al juliol (29) i entre les 20 millors en el mes d’octubre (13). Ara és la desena.

El rànquing mundial continua encapçalat per l’australiana Ashleigh Barty, mentre que la bielorrusa Arina Sabalenka manté el segon lloc i la txeca Barbora Krejcikova, el tercer. Garbiñe Muguruza també manté la cinquena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)