Ciclisme

L’Escala s’estrena a la Volta a Catalunya amb una sortida d’etapa

La prova, que es disputarà entre el 21 i el 27 de març, arribarà per primer cop a la vila de l’Alt Empordà

L’Escala viurà per primer cop una sortida d’etapa de la Volta a Catalunya després de cent edicions disputades i 111 anys de vida. La vila de l’Alt Empordà viurà, doncs, un fet història en la seva activitat esportiva després de l’acord entre l’organització i l’Ajuntament que han anunciat avui l’alcalde, Víctor Puga, el president de la Volta, Rubèn Peris, i el diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef. La Volta del 2022 es disputarà entre el 21 i el 27 de març i tindrà com a principal novetat una etapa a Perpinyà.

“Aquest és un esdeveniment de repercussió mundial i estem molt contents que la Volta tingui la sortida d’una de les seves etapes a l’Escala i ens permeti formar part d’aquesta prestigiosa prova i projectar l’Escala a nivell internacional, mostrant els nostres atractius turístics, patrimonials, gastronòmics i naturals”, destaca l’alcalde de l’Escala, Víctor Puga.

“Realment amb aquesta sortida estem fent història, ja que és la primera vegada que la Volta s’aturarà a l’Escala.

Amb poc més de 10.000 habitants, l’Escala compta amb un patrimoni natural, cultural i gastronòmic excepcional i una llarga tradició històrica com a indústria anxovera, i destaca pel seu gran atractiu turístic, on les rutes amb bicicleta s’han convertit en tot un referent.

La difusió de la Volta va arribar en l’última edició a a 190 països i va tenir una audiència de 15,7 milions d’espectadors únics mitjançant Eurosport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)