Més esport

TENNIS

MASTERS 1000 DE TORONTO

Nalbandian minimitza Robredo

L'argentí no entrega possibilitats a l'olotí (6-3 i 6-0) i Federer ja és líder en triomfs en els Masters 1000

La progressió de Tommy Robredo va rebre un cop autoritari. El cop d'un talent inqüestionable en plena eclosió. El de David Nalbandian, l'ex-top ten que està trobant la millor forma després de molts mesos allunyat de les pistes per lesió. Ahir va acumular la seva desena victòria seguida en el circuit, i la tercera en el duel particular contra Robredo (6-2). Tot, en una demostració de força que es resumeix en una hora, amb un resultat clar (6-3 i 6-0) i en dues xifres: va salvar les tres pilotes de break que va tenir l'olotí i tan sols va cedir quatre punts amb el primer servei.

Per a Nalbandian, que va escalar 72 llocs després de guanyar a la capital nord-americana (ara, 45è), el suec Soderling serà el pròxim rival per un lloc als quarts. Per als vuitens també es va classificar Roger Federer, que va derrotar Chela (7-6 i 6-3) i es va convertir en el jugador amb més victòries en els Masters 1000 (des de 1990). Ara n'acumula 210, desempatant amb Agassi. Nadal, quart d'aquesta llista (amb 180 triomfs, rere Sampras amb 190), debutava de matinada contra el suís Wawrinka. Altres favorits, com el serbi Djokovic (2), contra el francès Benneteau (7-5 i 7-5), i l'escocès Murray (4), contra el belga Malisse (7-5 i 6-2), van patir per superar l'estrena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)