Més esport

HANDBOL

Duel Asobal a Fornells

El Fraikin Granollers i el Reale Ademar de Lleó seran rivals de pretemporada aquest dimarts

Els deixebles de Manolo Cadenas i Jordi Ribera busquen la bona forma amb vista a l'inici de lliga

El pavelló de Fornells serà l'escenari dimarts vinent dia 17 d'un enfrontament amistós entre el Fraikin Granollers i el Reale Ademar de Lleó, equip que dirigeix el sarrianenc Jordi Ribera. Les comarques gironines solen ser destí d'aquest tipus d'enfrontaments amistosos, una activitat que busca incentivar aquest esport a la demarcació. Era l'any passat, en motiu de l'aturada de la competició de la lliga, que el Fraikin Granollers i el Barça s'enfrontaven en aquella ocasió amb el pavelló de la Draga de Banyoles com a escenari.

Els dos equips s'estan preparant per afrontar la primera competició que se'ls posarà al davant, la lliga Asobal que arrencarà el cap de setmana de l'11 de setembre. El Fraikin Granollers arribarà lògicament a Girona amb poc ritme de competició. El seu primer enfrontament l'haurà jugat dissabte a Tortosa contra l'Alser Port Sagunt, nou equip aquest any de la lliga Asobal. Les novetats de l'equip són el tècnic Manolo Cárdenas, Ivan Nikcevic (Amaya Sport San Antonio), Aiodenas Malasinskas (Bidasou Irun) i Drasko Nenadic (RK Crvena).

L'altre contendent dimarts al pavelló de Fornells de la Selva serà el Reale Ademar de Lleó, l'equip que entrena el tècnic de Sarrià de Ter Jordi Ribera per quarta temporada consecutiva. El lleonesos ja s'han estrenat aquesta pretemporada amb una victòria per 33-29 el cap de setmana passat contra el Naturhouse la Rioja. Les dues cares noves d'aquest any són Iñigo Jorajuria i Antonio Fernández.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)