El Barceloneta passa el corró contra el Dinamo Tbilisi (7-20)

L’equip mariner, impulsat pels set gols d’Álvaro Granados, ha dominat de principi a fi

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta s’ha imposat amb molta solvència al Dinamo Tbilisi (7-20) en un partit que ha dominat de principi a fi (2-7, 2-4, 2-3 i 1-6). L’estil de joc mariner, amb una defensa molt intensa i amb transicions de vertigen, han tancat qualsevol possibilitat de sorpresa per part del conjunt georgià. Per part de l’equip català han destacat els set gols per part d’Álvaro Granados, escollit el jugador més valuós del partit. Després d’aquest triomf, el segon en tres partits, el Barceloneta suma sis punts i es manté en posicions de final a vuit. En la pròxima jornada tindrà un partit molt més complicat contra l’Olympiacòs.

L’equip mariner ha anat per feina de bon començament. Amb transicions a tota velocitat i gairebé a gol per minut, els d’Elvis Fatovic s’han apuntat un primer parcial de 2-7, amb un Álvaro Granados, autor de tres dianes, especialment inspirat. En el segon quart, hi hagut alguns instants de desconcert, però el Barceloneta no ha abaixat el nivell defensiu i ha continuat desarmant el seu rival a còpia de contraatacs. El parcial de la mitja part era de 4-11. Amb la feina feta, el conjunt mariner ha abaixat la intensitat després de la represa. El Dinamo Tbilisi ha agafat aire amb dos gols des de la boia, però el conjunt català continuava marcant el ritme i apuntant-se també el parcial (2-3). Martin Famera, Perrone i Granados han estat els golejadors d’aquest quart. El Barceloneta ha tancat el partit tal i com l’ha començat amb un contundent 1-6 per segellar un golejada de consideració (7-20).