Handbol

El Sarrià perd a la pista del Barça B (33-22)

Quarta derrota seguida del Sarrià a la lliga, a la pista del Barça B i una convocatòria de Josep Espar amb tretze jugadors, inclosos els tres porters de la plantilla.

Nitu Pórtulas als darrers instants de la primera meitat en transició ha fet el 16-10, després del gol de penal del filial blaugrana. Era el tercer gol seguit de l’extrem, omnipresent en atac –abans marcava des del pivot i la seva posició natural– i també en defensa al centre, on Masmiquel i Torres es rellevaven com a únic pivot defensiu en els grocs.

Josep Espar havia demanat temps mort superat els 9 minuts de partit, amb 6-2 i Mariscal com a únic golejador visitant (faria també el 6-3). Els blaugrana transformaven les pilotes recuperades en gols fàcils, que no eren més per les intervencions de Moreno en l’u contra u. Atacant, quan Masmiquel ha pogut rebre (7-4) el Sarrià trobava la pausa (7-5 Pararols) però les pèrdues eren una llosa (5-0 de parcial i 12-5) i amb l’exclusió de Pararols (acabava de fer el 13-7) s’ha vist la màxima diferència (15-7 Parera).

L’exclusió de Pórtulas després de clavar-la per l’escaire de la porteria de Jordi González –el bordilenc ha sortit a l’inici de la segona meitat– (19-12), frenant una transició del Barça B, i una posterior a Paralos (22-14 i penal blaugrana a la fusta) feia que la diferència superés la desena amb dos gols seguits d’Urdangarín des de l’extrem dret (26-15 al 14:21).

La desqualificació de Laliga ha endarrerit veure la dotzena (30-18) mentre Urdangarín veia com li aturaven penals i contres. Marc López amb dos gols seguits ha disparat la màxima (32-18) i Espar ha hagut de recórrer a l’últim temps mort a 5:28 per acabar amb bones sensacions: un gol encaixat a la contra i Masmiquel i Gutérrez tancant el marcador al darrer minut (33-22).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)