Atletisme

La Marató de les Vies Verdes, amb novetats en el seu retorn

La novena edició de la Marató de les Vies Verdes es farà els dies 12 i 13 de març, després del parèntesi forçat per l’esclat de la pandèmia de la COVID-19, amb els recorreguts de marató, trenta quilòmetres, mitja marató, deu quilòmetres i un. Girona, Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera, Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro són els municipis pels quals passa la prova, presentada a la sala Ferran Agulló de la Diputació de Girona.

El diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef; el diputat de la Diputació de Girona i president delegat del Consorci de les Vies Verdes de Girona, Eduard Llorà; la gerent de Diversport, empresa organitzadora, Sònia Jurnet, i el vicepresident de l’associació Multicapacitats, David Montoro, van ser els protagonistes d’un acte en què la incorporació de les curses adaptades i les infantils eren la gran novetat. “Estem molt agraïts que ens hagin permès posar el nostre gra de sorra a la Marató de les Vies Verdes. Fer-la més inclusiva i transversal és una gran notícia per a tots” apunta Montoro, de l’entitat gironina sense ànim de lucre creada per mostrar a la societat la situació de les persones amb discapacitat i donar-los visibilitat.

Les curses infantils seran el 12 de març, coincidint amb la recollida de dorsals, i hi podran córrer els nascuts entre el 2008 i el 2022, repartits en diferents distàncies segons l’edat: 250 metres, 500 metres, 750 metres i 1 quilòmetre. També hi haurà curses adaptades de 20, 50 i 100 metres. “Volem que sigui una gran festa esportiva de dos dies en la qual tingui cabuda tothom i que tots i cadascun dels participants gaudeixin corrent-la. Per exemple, tots els nens i nenes de la cursa infantil tindran la seva medalla i acabaran les proves en el mateix lloc que els adults” destaca Sònia Jurnet, gerent de Diversport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)