El Granollers perd per la mínima a Benidorm (28-27)

Un gol de Nacho Valles a l’últim instant ha decidit un partit molt anivellat

El Fraikin BM Granollers ha perdut per la mínima a Benidorm (28-27) i s’ha hagut de conformar a sumar quatre dels sis punts en joc en els tres desplaçaments consecutius a la lliga Asobal. Una falta en atac a Chema Márquez i el gol posterior de Nacho Valles han suposat la sentència per als vallesans, que havien portat la iniciativa durant pràcticament 40 minuts de joc i que s’haurien col·locat provisionalment en segon lloc en cas de victòria.

El conjunt vallesà, amb les baixes de Marc Guardia i Alex Márquez, ha pres la iniciativa en una primera part molt intensa i anivellada. El Fraikin Granollers, amb un Pol Valera molt inspirat (5 gols), ha pogut arribar al descans amb un petit marge gràcies a una diana final de fly d’Antonio García culminant una bona assistència de Víctor de Sande (13-15). En els 10 primers minuts de la represa, el Granollers encara mantenia una mínima renda (17-19). El Benidorm, però, amb un defensa 6-0 molt dura i una primera línia de molt nivell ha anat guanyant terreny i ha capgirat el resultat (21-20 als 45’). S’ha entrat en una fase d’intercanvi de gols i en el cara o creu final el premi ha estat per al Benidorm, que té plantilla per estar molt més amunt en la classificació.