Handbol

La Xina es retira del mundial femení per la Covid-19 i aïlla tot l’equip

Desapareixen quatre jugadores el Camerun

La Xina s’ha retirat del mundial femení per un cas de la Covid-19 en un membre de la seva delegació. La normativa xinesa de prevenció i control d’epidèmies obliga a l’aïllament immediat de tot l’equip i, per tant, a la seva retirada. L’associació xinesa de handbol ha fet un comunicaren el que explica: “Les jugadores infectats només podrien tornar a la casa fins que estiguin recuperades i després d’estar aisladas [a Espanya] durant 6 setmanes més”, mentre que les demès jugadors de l’equip “han d’estar aïllades i passar proves regularment”. La resta de la delegació de la Xina haurà d’estar aïllat 14 dies abans de poder tornar a casa.

La resta de partits de la selecció xinesa es comptaran com a victòries de 10-0 pels seus rivals en la copa president. La Xina va jugar contra Espanya en la primera fase i juga el mundial per una invitació de la federació internacional. Per ara havia perdut tots els partits que havia jugat.

Quatre jugadores de Camerun han desaparegut de la concentració del seu equip a València. Sembla ser que ho han fet de manera voluntària ja que han recollit totes les seves coses de l’hotel. Les jugadores no van ser convocades pel partit de dijous de la copa President i no van aparèixer ni en l’autobús ni en el pavelló.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)