Més esport

HANDBOL

El Fraikin i l'Ademar agafen velocitat a Fornells de la Selva

A dos quarts de nou del vespre es disputa l'amistós organitzat per la delegació gironina

Fornells de la Selva podrà veure avui handbol de nivell Asobal amb l'enfrontament de preparació entre el Fraikin Granollers i l'Ademar de Lleó (20.30 h). Els vallesans arriben al partit després d'haver debutat dissabte a Tortosa contra l'Alser Port Sagunt, nou equip de l'Asobal, amb el resultat de 36-32. A les files del Granollers hi ha el porter de Fornells Manel Pérez.

En el cas de l'Ademar de Lleó, amb el tècnic de Sarrià de Ter Jordi Ribera al capdavant, l'equip aterra a Fornells havent disputat ja quatre amistosos. El primer el va jugar a casa el dia 7 d'agost contra el Naturhouse La Rioja, i el va guanyar, i els altres tres els ha disputat aquest cap de setmana a Alemanya en el marc de la Schleker Cup. En aquell país, els deixebles de Ribera van fer la primera acceleració en el ritme competitiu. Dissabte van enfrontar-se amb el Croatia Zagreb (34-29) i el THW Kiel (35-26), i l'endemà van jugar contra el Füchse Berlin (35-26). De ben segur que a Fornells de la Selva es podrà veure avui un Fraikin més descansat, però amb menys ritme que l'equip lleonès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)