Waterpolo

El CN Sabadell jugarà els quarts de final de l’Eurolliga contra l’Ethnikos

L’anada es disputarà el Pireu el 5 de febrer i la tornada a Can Llong, el 26 del mateix mes. El conjunt sabadellenc ha evitat els dos rivals russos que li podien tocar, l’Uralotxka i el Kirixi

L’Astralpool CN Sabadell ha estat de sort en el sorteig dels quarts de final de l’Eurolliga i ha quedat emparellat amb l’Ethnikos Pireu i ha evitat així els dos rivals russos que li podien tocar, el Dynamo Uralotxka i el Kinef Kirixi, amb el corresponent sobrecost econòmic que suposava. El partit d’anada es jugarà a Grècia el 5 de febrer i el de tornada el 26 del mateix mes a Can Llong. Els altres emparellaments són l’Olympiacòs-Dunaujuvàros, el Plebiscito Pàdua-Dynamo Uralotxka i el Kirixi-UVSE Budapest. Els vencedors d’aquesta eliminatòria es classificaran per a la final a quatre de l’Eurolliga, i els perdedors jugaran la copa LEN.

Maggie Steffens, guardonada

D’altra banda, la component del CN Sabadell Maggie Steffens, campiona olímpica amb la selecció dels Estats Units, va ser guardonada ahir com a millor jugadora mundial en la Gala de la Federació Internacional de Natació (FINA) que es va portar a terme a Abu Dhabi. El trofeu al millor jugador va ser per a Filip Filipovic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)