Tennis

Moyà anuncia que també es va contagiar a Abu Dhabi

El mallorquí Carles Moyá, extennista i actual entrenador de Rafa Nadal, ha confirmat avui a través de les seves xarxes socials que ha resultat positiu a covid-19 al tornar a Mallorca, procedent d’Abu Dhabi.“Bones a tots, volia dir-vos que jo també he donat positiu per covid. Diumenge, en aterrar a Mallorca i amb alguns símptomes, vaig donar negatiu en test d’antígens. Unes hores més tard, en confirmar-se un positiu a l’equip, vaig anar a fer PCR i he doant positiu”, explica.

L’extennista i excapità de la selecció espanyola a la Copa Davis, va afirmar estar vacunat contra la covid amb dues dosis però que els símptomes “sense necessitat d’anar a l’hospital, han estat força forts”.

“Febre, mal de cap, sudoració, dolor per tot el cos, calfreds han estat els meus símptomes. Segur que la vacuna ha ajudat a no anar a pitjor ni haver de visitar l’hospital”, va revelar.“Ara ja estic força millor, espero que el pitjor hagi passat”, va afegir.

El balear Rafa Nadal va anunciar ahir que, després de fer-se les proves pertinents, havia resultat positiu en tornar del torneig d’exhibició de Mubadala, a Abu Dhabi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)