Un senyor equip a Sarrià

Handbol. El Bidasoa, el quart de l’Asobal i en plena competició europea, exhibeix el seu potencial en una segona eliminatòria de la copa en què els locals també brillen per moments

Sarrià 25 Bidasoa 38

SARRIÀ:Toro (Moreno i Biosca), Pararols, Arnau, Pórtulas (1), Masmiquel (9), Lozano (7), Cabrera, Mauro (4), Lucea (1), Font, Fina (1) i Gutiérrez (2).BIDASOA:Sierra (Ledo), Ugarte (4), Zabala, Gey (6), Eneko (2), Kauldi Odriozola (7), Alonso, Urruzola (1), Azkue (3), Tesoriere, Da Silva (1), Nieta (2), Garcia (12), Rodríguez i Fernández.PARCIALS:3-4, 4-6, 9-11, 10-15, 13-20; 13-22, 15-24, 16-27, 19-31, 22-34 i 25-38.ÀRBITRES:Iniesta i Garcia. Vermella directa a Adrià Font.

El Sarrià va cedir en la segona eliminatòria de la copa del Rei contra un històric de l’handbol europeu, el Bidasoa, que va acabar imposant la seva qualitat i sobretot la seva superioritat física. Espar no va poder comptar amb tres puntals com Teixidor, Ballester i Mariscal i va fer una aposta descarada pels jugadors més joves de la plantilla. Iñaki Gutiérrez, en aquest sentit, va exhibir el seu talent com a central i va debutar en la mateixa posició el juvenil Lluc Cabrera, que va tenir l’honor d’atacar jugadors de prestigi internacional.

El Sarrià, empès per l’afició, va posar en dificultats l’equip navarrès en la primera part gràcies a la connexió entre Gutiérrez i Masmiquel (9 gols), que ha fet un dels millors partits en atac de la temporada. L’equip, a més, va córrer sense por i, després d’un parcial de 3-0 que va igualar el partit (6-6), l’entrenador visitant, Jacobo Cuétara, va demanar temps mort. El Bidasoa, amb la velocitat del talentós extrem Kauldi Odriozola (7) per una banda i sobretot de Dariel Garcia (12 gols) per l’altra, va tornar a marcar el ritme però les aturades de Toro i bones accions de Lozano van igualar el partit (9-11). L’equip d’Espar va patir dues exclusions seguides i una vermella directa a Adrià Font i finalment la defensa avançada dels visitants va provocar el col·lapse en el Sarrià, que en els minuts finals va patir de valent contra jugadors molt més fets i un porter, Sierra (43 anys), que ha estat 123 cops internacional.

El partit es va trencar en els primers cinc minuts del segon temps. Els visitants van anar per feina i Gutiérrez, el que tenia les idees més clares, va ser exclòs en el pitjor moment. Amb Pórtulas desplaçat al central l’equip va patir i la diferència es va disparar (13-23). Després d’uns minuts a la pista amb Moreno, Biosca també va poder participar de la festa amb bones aturades i l’equip no va abaixar els braços tot i la superioritat física absoluta de la defensa navarresa davant dels menuts jugadors de la primera línia sarrianenca.

Ledo, el segon porter del Bidasoa, també va voler mostrar el seu talent sota els pals aturant alguns xuts a boca de canó que van facilitar contraatacs clars dels seus companys. També es van veure accions brillants del Sarrià, com ara un gran fly entre Pórtulas i Mauro.

Estàvem molt limitats però entre els dos equips hem pogut oferir un bon espectacle