Més esport

DIARI DE REDACCIÓ / LLUÍS SIMON

9

agost

«La mudança»

És una excel·lent cançó de Cesk Freixes. Hi vaig pensar en l'entrevista amb Carod al seu despatx del Parlament. Hi havia una estelada i un gran mapa dels Països Catalans que, jo diria, ja tenen els dies comptats.

10

agost

Encara sagna

Aquí som molta gent i el debat dels toros encara cou. Personalment, he hagut de donar el condol a catalanistes i rojos de soca-rel que no n'entenen la prohibició. Però tranquils. Segur que ben aviat sortirà una utilitat pel mòbil que permetrà a l'usuari ser el matador. No mataran el toro, però sí el cuc.

11

agost

«Mr. Potato»

També conegut com a Del Bosque. Recomana a Guardiola que una altra vegada faci tornar els jugadors internacionals amb més temps per entrenar-se. El que no diu és que s'han d'entrenar abans, no per estar a punt per jugar amb el Barça, sinó perquè ell, personalment, els pugui convocar amb Espanya sense que es queixin. D'això se'n diu barra elevada al cub.

12

agost

Les medalles canten

Després del festival dels atletes francesos en l'europeu de Barcelona ara n'arriba un altre, el dels nedadors en l'europeu de Budapest. Ningú discuteix que França va fer el ridícul en el mundial de futbol, però ningú pot discutir tampoc que la seva estructura esportiva, sobretot en els esports olímpics, és encara superior a l'espanyola.

13

agost

Manchester

Des de temps immemorials el City ha estat l'equip pobre de Manchester. Per això personatges presumptament a contracorrent, com els germans Gallagher (Oasis), han expressat popularment el seu odi contra el United. Però ara el que es gasta 100 milions de lliures per any és el City, mentre que el United encara té al banc els 96 milions de Florentino i Cristiano i, el que és més important, continua sent un equip més competitiu. Tota una lliçó.

14

agost

Súper estafa

En un torneig oficial malparit (en el sentit literal del terme) Guardiola almenys n'ha pogut treure una conclusió principal: Miño, Sergi Gómez, Oriol Romeu i Jonathan dos Santos estan preparats per jugar en el primer equip, però encara no tots al mateix temps.

15

agost

La resistència

Fa un temps vaig clamar al cel per alguns errors clamorosos de la junta de Sandro Rosell, com ara el de no sortir-se'n en l'operació Cesc, el Sant Greal del barcelonisme. Amb tot, amb la galopant crisi econòmica que tenim a sobre agraeixo que resisteixin amb sang freda els cants de sirena que reclamen fitxatges a tort i a dret, sobretot després d'una primera derrota intranscendent.

16

agost

Cava de Llano

Aquesta senyora amb un cognom de reminiscències tan aristòcrates és la que ha recorregut al Tribunal Constitucional contra la llei d'acollida dels immigrants, perquè es veu que aquí som tan racistes que volem que aprenguin el català. On era aquesta dona quan amb setze anys m'obligaven a escriure i a llegir grec clàssic? I això que jo era del país!

17

agost

El retorn

Avui és el final de les vacances. Citant un company meu, ara finalment podré descansar.

18

agost

«A mi la legión»

Veient l'imminent perill d'invasió per part dels infidels, els protectorats hispans en terres morisques reclamen auxili al gran legionari de crist. Així, Aznar de Valladolid, amb corcell de plata, ha plantat la seva graciosa figura a la ciutat assetjada, la penúltima d'un imperi que va ser forjat, segons el seu monarca, sense cap imposició.

19

agost

Özil

A Madrid no es conformen a presentar orgullosos aquest jugador. El que en realitat volen fer és demostrar, ni que sigui amb substàncies al·lucinògenes, que és mentida que Guardiola i el Barça el van descartar per un preu més assequible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)