Tennis

Badosa conquereix Sydney

WTA. La tennista empordanesa surt victoriosa d’un combat a tres sets i 2h22 de joc amb la txeca Krejcikova (6-3, 4-6 i 7-6), i segella el tercer títol de la seva carrera després de Belgrad i Indian Wells

Aferrant-se a la dita “les finals són per guanyar-les”, Paula Badosa va conquerir ahir el WTA 500 de Sydney, el tercer de la seva carrera, que s’afegeix als de Belgrad i Indian Wells, en les tres finals disputades. L’empordanesa (5) va imposar la seva mentalitat guanyadora i una enorme fortalesa mental per superar amb èxit un combat de 2h22 (6-3, 4-6 i 7-6) amb la talentosa txeca Barbora Krejcikova (3), quarta jugadora mundial i vencedora de Roland Garros. Amb aquest títol, Badosa escalarà del novè al sisè lloc del rànquing just abans de començar l’obert d’Austràlia.

Tot i cedir el servei en el tram inicial, la begurenca no va perdre la calma i va saber redreçar la situació per capgirar el rumb del primer set. Va trobar el servei quan el necessitava i molt constant i estable en les restades va respondre amb tres trencaments per apuntar-se el primer set en 34 minuts. En el segon parcial, Krejcikova va fer un pas endavant i va aprofitar que la catalana abaixava el percentatge de primers serveis per restablir l’equilibri. La batalla es va mantenir en el set decisiu. Sense treva, tots els punts eren molt treballats. Badosa colpejava primer (2-0), però Krejcikova replicava automàticament (2-2). A partir d’aquí, les dues jugadores van conservar el seu servei fins a arribar al desempat. La catalana es va mostrar més sòlida en el tie-break, es va saber defensar de les pilotades de la rival i va sentenciar el partit i el torneig amb un gran revés paral·lel (7-4) en la segona oportunitat de què va disposar. “He passat de ser dèbil a molt forta mentalment”, va sentenciar després del triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)