Atletisme

Paul McGrath i Mar Juárez, campions de Catalunya de marxa atlètica

El jove gavanenc de 19 anys s’estrena en la distància dels 20 km per la porta gran, amb una nova plusmarca de la competició (1h23:50) a el Vendrell

El gavanenc Paul McGrath (Cornellà Atlètic), l’última perla de la marxa atlètica del Baix Llobregat, s’ha estrenat en la distància dels 20 km per la porta gran, assolint al Vendrell el títol de campió de Catalunya absolut i establint un nou rècord de la competició amb un bon registre d’1h23:50. McGrath, de 19 anys i vigent campió europeu i medallista de bronze en el mundial sub-20 en els 10 km marxa, va avantatjar en més de 5 minuts (1h28:58) a Mario Viñas, dominador de les tres últimes edicions del campionat. El marxador gavanenc, que s’entrena a les ordres d’Alejandro Aragoneses, també va assolir el títol en categoria sub-23. En el campionat femení, absent l’olímpica Raquel González, Mar Juárez (Avinent Manresa) va complir els pronòstics i va segellar el seu segon títol català –l’anterior havia estat el 2017 a Mataró– amb un registre de 1h37:05. Van completar el podi, Cristina Montesinos (Lleida UA), amb 1h38:04, i la primera sub-23 Gemma Mora (l’Hospitalet Atletisme), amb 1h40:29.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)