El KH-7 Granollers passa a la final a vuit de la copa femenina i el Sant Quirze queda eliminat

El Granollers guanya el Morvedre per 26-18 i el Sant Quirze perd a la pista del Gijón per 29-25

El KH-7 GRanollers s’ha classificat per la final a vuit de la copa femenina, mentre que el Sant Quirze ha quedat eliminat en aquesta segona eliminatòria a doble partit. El conjunt granollerí ha guanyat en el partit de tornada el Morvedre per 26-18 i ha remuntat el gol de desavantatge que va portar en la seva visita a la pista del conjunt valencià (21-20). El descans el partit estava força anivellat amb un 11-10. Carmen Prelchi ha anotat sis gols, mentre que Jana Casteñera i Ona Vegué n’han fet cinc cada una.

El Sant Quirze ha tornar a perdre contra el Liberbank Gijón, aquest cop a Astúries per 29-25. Al descans les locals dominaven per 16-10. Les vallesanes ja van caure en el partit d’anada a casa per 20-31 i la remuntada ha estat impossible. Carla Robles ha anotat quatre gols i fins a sis jugadores n’han fet tres.