El Sarrià, sense públic, cedeix contra un gran rival

Handbol. Les baixes també condicionen un partit en què l’equip almenys no abaixa els braços i mostra el seu orgull en la segona part

Sarrià 28 Port Sagunt 34

SARRIÀ:Moreno, Pararols (3), Pep Arnau (3), Pórtulas (1), Lozano (12), Teixidor (3), Cabrera, Jaureguiberry (2), Martí Arnau (1), Ballester, Lucea (1), Font, Gutiérrez (2) i Biosca.PORT SAGUNT:Admella, Alfonso (5), Ortega (2), Del Valle (1), Díaz (8), Miranda (7), Del Rincón, Martínez, Nolasco (1), Manzano, Sedano (3), Arnau, Poveda (2), Molina, López i Pangerc (4).PARCIALS:1-3, 4-7, 5-11, 6-12, 11-18; 13-21, 19-25, 23-28, 24-29 i 28-34ÀRBITRES:Gutiérrez i Monjo. Van expulsar Manzano, del Port Sagunt. Van excloure Pep Arnau (2) i Pararols, del Sarrià, i Sedano, Arnau i Poveda, del Port Sagunt.

13 2 0 11 303 360

El Sarrià ha tornat a la lliga amb una derrota contra el Port Sagunt, en el segon partit que es va haver de jugar a porta tancada per la sanció que va rebre el club gironí. A aquesta dificultat s’hi van afegir, a més, les baixes que manté Josep Espar en la primera línia. Masmiquel tampoc va poder jugar. Ballester, Martí Arnau i Teixidor, a més, sortien de les seves respectives lesions.

El Port Sagunt, equip que va baixar de l’Asobal amb una plantilla construïda per pujar aquest mateix any, va sentenciar ja el partit en la primera part (11-18) contra els joves jugadors sarrianencs, que no van trobar el ritme en atac per trencar la defensa, sempre molt tancada, dels visitants. La bona actuació de Biosca sota els pals no va ser suficient, ja que els valencians van trobar solucions, sobretot jugant amb els seus dos pivots, Sedano i Suárez, i recuperant pilotes i corrent ràpid endavant. Espar va demanar dos temps morts en la primera part per fer canvis defensius, però sense èxit.

En el segon temps els sarrianencs, tot i veure’s 9 per sota (11-20), no van abaixar els braços pensant sobretot en els propers partits quan arribin rivals directes. L’equip es va arribar a posar a 4 (24-28) després d’uns bons minuts amb accions brillants en atac i millor actitud en defensa. Moreno també va tenir bons minuts sota els pals durant el segon temps.