Hoquei sobre herba

Ja es coneixen els 16 equips que disputaran el mundial femení de Terrassa i Amstelveen

La FIN ha classificat directament Austràlia i Nova Zelanda

Els setze equips que jugaran el mundial femení que es disputarà conjuntament a les localitats de Terrassa i Amstelveen (Països Baixos) ja es coneixen. La federació internacional ha anunciat la classificació automàtica dels dos darrers, Austràlia i Nova Zelanda, ja que no es pot disputar l’Oceania Cup per la situació sanitària provocada per la Covid-19. S’ha decidit que les dues places d’Oceania siguin per les dues millors seleccions del rànquing FIN del continent.

Els equips classificats per ordre del rànquing mundial són: Països Baixos, Anglaterra, Argentina, Austràlia, Alemanya, Espanya, Bèlgica, Nova Zelanda, Índia, Japó, Corea, Irlanda, Xina, Canada, Sud-àfrica i Xile.

Amb els 16 equips classificats també s’han donat a conèixer els quatre caps de sèrie del mundial femenina que es farà de l’1 al 17 de juliol. En el grup A jugarà els Països baixos i en el B Anglaterra. Aquests dos grups es disputaran a la localitat d’Amstelveen. Terrassa acollirà els grups C i D. En el grup C el cap de sèrie és Argentina i també hi serà Espanya, mentre que en el D jugarà Austràlia.

La composició definitiva dels grup es decidirà en el sorteig que es farà el 17 de febrer a Terrassa. La resta d’equip es dividiran en tres bombos segons la seva posició en el rànquing mundial per intentar garantir un millor equilibri entre els grups.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)