El Sarrià cau contra el Trops Màlaga (27-31)

El Sarrià ha encadenat aquesta nit contra el Trops Màlaga (27-31) la quarta derrota a la lliga en un partit ajornat de la vuitena jornada que s’ha jugat sense públic per la sanció que arrossega l’equip. Tampoc han pogut jugar, pel mateix motiu, dues peces clau en l’equip, Guillem Lozano i Josep Ballester. Això ha facilitat la feina a l’experimentat equip andalús, clar aspirant a jugar la fase d’ascens després del que s’ha vist al pavelló gironí. Els malaguenys han sentenciat ja el partit en la primera part (13-22).

La sortida dels visitants ha estat demolidora, per mèrits propis i demèrits dels sarrianencs, que han saltat freds a la pista i amb poca concentració contra un rival tan potent. Josep Espar ha hagut de demanar un temps mort ben aviat (1-5) però l’equip només ha estat capaç de fer un gol en deu minuts davant d’una defensa molt tancada. L’equip s’ha refet en atac a poc a poc però al darrera ha patit de valent contra els llançadors malaguenys i les passades als pivots i als extrems. Biosca, a més, no ha estat tan encertat com en el partit de diumenge contra el Port Sagunt. El Màlaga ha arribat a manar de deu (9-19) en el primer temps.

Els visitants han sortit disparats en la segona part (18-26) però Toro, sota els pals, ha començat a aturar i en atac Pórtulas i Teixidor, màxims golejadors de l’equip, s’han unit per trobar escletxes. L’equip s’ha posat a cinc (23-28) i tot el temps mort que ha demanat Quina Soler ha fet uns bons minuts finals.