Derbi vallesà entre el CN Terrassa i l’Astralpool Sabadell en la segona semifinal de la copa

Els egarencs han derrotat el Tenerife Echeyde per 10-7 i els sabadellencs han golejat el CE Mediterrani per 6-15

La segona semifinal de la copa masculina enfrontarà al CN Terrassa i a l’Astralpool Sabadell en un derbi vallesà demà al migdia (14 h). El conjunt egarenc ha derrotat per 10-7 (1-1, 3-3, 4-2 i 2-1) el Tenerife Echeyde en un partit molt ajustat en el tercer quart de final. L’Astralpool Sabadell, que juga a la seva piscina, no ha tingut problemes per superar el CE Mediterrani per 6-15 (1-6, 1-3, 2-2 i 2-4) després d’un gran primer quart.

El Terrassa ha tingut problemes per distanciar-se dels illencs i els dos primers quarts han estat molt disputat i anivellats, Fins a un minut i mig del descans els egarencs no s’han pogut posar per davant en el marcador (4-3). En el tercer quart el Terrassa s’ha mantingut per davant i no ha estat fins el darrer període en que s’ha pogut distanciar de tres gols i assegurar la victòria i la classificació per la semifinal.

L’Astralpool Sabadell ha començat molt fort el darrer quart de final (0-3) i sense que el Mediterrani pogués oposar cap tipus de resistència s’ha escapat de vuit gols (1-9), i al decans s’ha arribat amb un 2-9. Els sabadellencs han afluixat una mica el ritme en el tercer quart i en els darrers vuit minuts els dos equips han fet entrar els segons porters i a jugadors no tant habituals. Els sabadellencs s’han acabat emportant el triomf per un abultat 6-15.