Atletisme

Bernat Erta i Sara Gallego signen la millor marca mundial de 4x400 m mixt ‘indoor’ a Glasgow

Han format el quartet espanyol amb Aauri Lorena Bokesa i Iñaki Canal, que ha acreditat 3:18.90 en una prova poc habitual en el programa atlètic

Els catalans Bernat Erta (New Balance) i Sara Gallego (Nike), la madrilenya Aauri Lorena Bokesa (FC Barcelona) i l’asturià Iñaki Canal (SG Pontevedra) han establert una nova millor marca mundial en el relleu de 4x400 m mixt en pista coberta (3:18.90), una prova encara poc habitual en el programa atlètic, en l’encontre amistós del Dynamic New Athletics (DNA) que s’ha disputat avui a Glasgow. Aquest quartet ha signat una de les cinc victòries que han catapultat la selecció espanyola al triomf en la competició que les enfrontava amb els combinats d’Anglaterra, Gal·les, Escòcia, Irlanda i Portugal en un format novedós comprimit a dues hores. Xesc Tresens (FC Barcelona), l’altra català convocat per a la cita, ha compartit el primer lloc en salt d’alçada amb una marca de 2,05 m. L’equip estatal ha arribat a la prova decisiva, denominada la caça, un relleu mixt de 800 m femenins-600 masculins-400 femenins-200 m masculins amb 6.70 segons de bonificació –els punts anteriors es transformen en segons– respecte al seu perseguidor més immediat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)